Op een gegeven moment kan het tijd zijn om de meubelen op kantoor te vervangen. Een belangrijk onderdeel van een goede werkplek is comfort. Als dit niet meer nagestreefd kan worden, is het tijd voor iets nieuws. Op dat moment dat je niet gelijk alles nieuw aan te schaffen, misschien kunnen er nog dingen hergebruikt worden. Een andere manier om te denken aan de duurzaamheid, is door te kiezen voor tweedehands kantoormeubelen. Er zijn genoeg meubelen die zeker nog goed genoeg zijn om te worden hergebruikt en jij kan deze meubelen een nieuw leven geven op jouw kantoor.

 

Goed kantoormeubilair

Zoals al aangegeven is het hebben van comfort op de werkplek erg belangrijk. Dit kan namelijk bijdragen aan de productiviteit van medewerkers. Tijdens het werken op kantoor wordt er voornamelijk stilgezeten, waardoor het belangrijk is dat er goede stoelen ter beschikking zijn. Daarnaast is door de jaren heen ook het zit-sta bureau steeds populairder geworden op kantoor. Zoals de naam van dit bureau al zegt kun je deze verstellen zodat je er zowel aan kunt zitten als staan. Tijdens een werkdag kan het prettig zijn om af en toe op die manier je benen te kunnen strekken. 

 

Een groot assortiment

Mocht je op zoek zijn naar een groot assortiment aan tweedehands kantoormeubelen, dan kun je hiervoor terecht bij Lamers. Het tweedehands meubilair wat zij ter beschikking hebben is van hoogwaardige kwaliteit en komt daarmee in aanmerking voor een tweede leven. Het gebruikte kantoormeubilair wat bij hen binnenkomt wordt onderworpen aan een controle om er zeker van te zijn dat de meubelen nog in een juiste staat zijn. Indien er iets aan verandert moet worden, kan het meubilair ook technisch gerepareerd of opnieuw gestoffeerd worden. Dit geeft ook al extra bevestiging dat er wordt gestreefd naar tweedehands kantoormeubelen die nog in voldoende staat zijn om een tweede leven op kantoor aan te kunnen.

 

Thuiswerkplek

Niet alleen op kantoor kunnen 2e hands kantoormeubelen ingezet worden, maar ze kunnen ook een grote rol spelen bij het inrichten van een thuiswerkplek. Sommige mensen werken niet meer vijf dagen in de week op kantoor en werken bijvoorbeeld een deel van de week vanuit huis. Hoe prettig is het op die momenten dan om te beschikken over een eigen thuiswerkplek? Hiervoor hoef je niet de meest splinternieuwe meubelen aan te schaffen, maar kun je ook aan de slag met tweedehands kantoormeubelen. Op die manier kun je in kosten besparen en draag je ook bij aan een stukje duurzaamheid. Tweedehands kantoormeubelen kunnen je net zo veel comfort brengen als nieuwe meubels en daarnaast brengt het ook nog andere voordelen met zich mee.