• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zorggroep Groningen onderscheidt zich in complexe zorg met specialisaties in onder meer Parkinson, COPD en CVA (hersenbloedingen en herseninfarcten). Deze complexe zorg leveren zij binnen de muren van Zorggroep Groningen. Zorggroep Groningen is tevens één van de grootse aanbieders van geriatrische revalidatiezorg in Noord-Nederland.

De zorg is aan grote veranderingen onderhevig. De komende jaren zet de vergrijzing alleen maar door. Hierdoor neemt de vraag naar intensieve zorg toe. Daarnaast blijven mensen steeds langer zelfstandig wonen. Hierdoor neemt de vraag naar specialistische zorg en maatwerk ook toe. Zorggroep Groningen werkt met verschillende ziekenhuizen samen. Bijvoorbeeld bij revalidatieprocessen en na operaties. Deze en andere (maatschappelijke) ontwikkelingen bieden Zorggroep Groningen volop kansen.

IPG lid Talo Doornbos, Inkoper

"Zorggroep Groningen is aangesloten bij IPG omdat we belang hechten aan een regionale samenwerking, zowel binnen als buiten de zorg."

"Met IPG versterken we stad en regio door spend zo veel mogelijk in de regio terecht te laten komen."

"Door uitwisseling van kennis en ervaringen wordt met Inkoop Platform Groningen de inkoopprofessionaliteit in de regio vergroot."

Talo Doornbos is sinds 2011 inkoper bij Zorggroep Groningen. Daarvoor was hij werkzaam als inkoper in de bouw- en vastgoed sector.

Meer informatie

Website: www.zorggroepgroningen.nl
E-mail: inkoop@zorggroepgroningen.nl
Inkoopvoorwaarden op aanvraag via bovenstaand e-mail adres