• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 10.000 medewerkers werken in de patiëntenzorg en aan vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek, waarbij de focus ligt op ‘gezond en actief ouder worden’. In het kader van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs wordt nauw samen gewerkt met de Rijksuniversiteit Groningen.

Er worden studenten opgeleid tot arts, tandarts of bewegingswetenschapper en artsen opgeleid tot medisch specialist. Patiënten komen in het UMCG voor basiszorg, maar ook voor zeer specialistische diagnostiek, onderzoek of behandeling. De zorg wordt gegeven door de beste dokters en verpleegkundigen. Samen met ondersteunend personeel werken zij dagelijks aan die ene, gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid.

IPG lid Rinze Visser, Hoofd Inkoop

"Met IPG versterken we stad en regio door samen te werken, van elkaar te leren en elkaar beter te begrijpen."

"UMCG is aangesloten bij IPG omdat we het belangrijk vinden om de regio te versterken. Een sterke regio zorgt voor een sterk UMCG en een sterk UMCG helpt de regio te versterken."

Rinze Visser werkt sinds september 2016 als hoofd Inkoop bij het UMCG. Hiervoor was hij directeur Financiën en Inkoop van het Ommelander Ziekenhuis en als Controller bij het UMCG. Rinze heeft een bedrijfskundige achtergrond.

Meer informatie

Website: http://www.inkoop.umcg.nl/