• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

Het hoofdkantoor van RDW is gevestigd in Zoetermeer. Er is een kantoor in Veendam en het ICT kantoor is gevestigd in Groningen.

IPG lid Bertil Kruize, Senior Inkoper ICT

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”

“RDW is aangesloten bij IPG omdat een van de strategische doelstellingen van de RDW het permanent investeren in (externe) relaties is, waarbij prioriteit wordt gelegd bij samenwerking, verbinding zoeken en denken in allianties. Deelname aan het IPG is een uitstekende manier om de samenwerking met andere (semi) publieke organisaties in Groningen te bewerkstelligen en waar mogelijk verbinding te zoeken met regionale ondernemers.”

Bertil Kruize is sinds 2008 werkzaam als senior inkoper bij RDW ICT Bedrijf. Daarvoor heeft hij als tactisch inkoper bij @Home (Ziggo) en (een korte tijd) als strategisch inkoper bij de Frieslandbank gewerkt.

Bertil heeft de studie Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Groningen gevolgd en werkt momenteel aan de afronding van de studie Bedrijfskunde aan de RUG, waarbij hij een onderzoek doet naar borging van leveranciersperformance na outsourcing van (ICT)werkzaamheden.

Hij is geboren in Groningen, woont in Eelderwolde en heeft een passie voor muziek en verre reizen.

Meer informatie

Website: http://www.rdw.nl/