• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis dat zich onderscheidt met een breed aanbod medisch-specialistische zorg in een gastvrije omgeving. Als duurzame onderneming is Martini Ziekenhuis zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid en wordt er onder meer geïnvesteerd in duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Martini Ziekenhuis maakt deel uit van Santeon, een nationale ziekenhuisgroep die staat voor vernieuwing in de zorg door samenwerking.

IPG lid Johan Norda, directeur Facilitair Bedrijf

“Het IPG is een georganiseerde vorm om tot functionele samenwerking  in de regio te komen.”

“IPG is uniek omdat het al jaren bestaat, zich nog steeds ontwikkelt en in een behoefte voorziet."

“Met IPG versterken we stad en regio door professionele samenwerking en uitwisseling en bundeling van kennis.”

Johan Norda is werkzaam als directeur Facilitair Bedrijf in het Martini Ziekenhuis in Groningen. In deze functie is hij mede verantwoordelijk voor de afdeling Inkoop. Belangrijke speerpunten voor de afdeling Inkoop zijn het hebben en onderhouden van een functionele verbinding met  het (zorg)bedrijf, het leveren van een kwalitatief hoogwaardige ondersteuning  voor het management en het behalen van een inkooptaakstelling op het gebied van contractwaarde en prijsontwikkeling. Duurzaamheid, MVO en service zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Zijn werkervaring betreft verschillende terreinen in de gezondheidszorg. Van medisch ondersteunend op de OK, tot leiding en management op diverse  afdelingen en diensten. Zijn technische en bedrijfskundige achtergrond spelen hierbij een belangrijke rol.

Meer informatie

Website: http://www.martiniziekenhuis.nl/