• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland. Het verzorgt middelbare beroepsopleidingen en educatieve trajecten in Groningen, Hoogeveen, Hardenberg, Assen en Leek. Daarnaast verzorgt het bedrijfsopleidingen op maat en diverse cursussen. Er is bij de onderwijsontwikkeling extra aandacht voor de speerpunten Zorg en Wonen en Sport en Vitaliteit (Healthy Ageing), Ondernemerschap en Energie.

Ongeveer 12.000 jongeren en volwassenen volgen bij het Alfa-college een opleiding of cursus. Zo’n 1.000 medewerkers zorgen iedere dag voor onderwijs waarmee de deelnemers later volop kansen hebben in hun werkzame leven en waarmee volwassenen hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

IPG lid Marcel Stubbe, Adviseur Inkoop

"IPG heeft maatschappelijk toegevoegde waarde omdat de aangesloten instellingen gezamenlijk een jaarlijkse spend van ruim 1 miljard euro hebben waarvan een substantieel deel in de regio wordt weggezet."

"IPG is uniek omdat een platform met een diversiteit aan instellingen in Nederland niet voorkomt, al bijna 10 jaar bestaat en niet primair gericht is op bundeling van inkoopbehoefte."

Marcel Stubbe werkt sinds 2001 bij het Alfa-college en heeft in 2007 intern de overstap gemaakt naar de afdeling inkoop. Op deze afdeling is hij werkzaam als inkoopadviseur. Marcel heeft ruime ervaring met (Europese) aanbestedingen en is nauw betrokken geweest bij het opstellen van het inkoopbeleid van het Alfa-college. In 2015 was hij mede-organisator van het IPG-congres “Maatschappelijk toegevoegde waarde in Stad en Regio”. Hij is opgegroeid in Rolde en woont tegenwoordig tegen de stad aan in het mooie Eelderwolde. Marcel heeft een passie voor nieuwe ontwikkelingen/gadgets.

Meer informatie

Website: www.alfa-college.nl
Inkoopbeleid Alfa-college: klik hier